Vörös Cuvée
A cuvée többféle szőlőfajta borából készülő házasítás. A cuvéet alkotó borokat külön-külön érlelik, majd házasítják (előre meghatározott arányban "összeöntik"). Az így kapott nedű további érlelése során alakul ki a házasított bor immár önálló, egyedi szín, íz- és illatvilága. Vörösbort csak vörösborral, fehéret csak fehérrel házasítanak és ugyanez a helyzet a rozék esetében is.
4+2 db - Crassus 2016 - Vinatus - 90 pont ***** (6 x 0,75l)
Utolsó 6 db raktáron
-33%
4+2 db - Tivald 2021 - Eszterbauer - 92 pont **** (6 x 0,75l)
Nincs raktáron
-33%
I Mori 2020 - Ippolito - 89 pont **** (Olaszország) (0,75l)
Utolsó 2 db raktáron
-9%