Nem értékelt | |
Alacsony hisztamintartalma miatt a hisztaminérzékenyek is bátran fogyaszthatják. Bio átállás alatt lévő gazdálkodásban nevelt szőlőből készült fehérbor, ahol az ideális sav-cukor egyensúly biztosítja az érett és komplex ízvilágot. Szőlővirág, citrusok, fehér húsú gyümölcsök, meszes ásványosság. Ilyen a rajnai Balatonudvariban! Az autentikus rajnai illat és íz tökéletes társa lesz a finomabbnál finomabb szalonnáknak, rákoknak, thai ételeknek, a klasszikus rántott húsnak, de zöldséges fogásoknak is. A bor készítése során nem használnak fajélesztőt, így az erjesztés természetesen, spontán, a pincében kialakult saját élesztő- és baktériumkultúra segítségével történik, ami hozzájárul a bor meghatározó és természetes ízvilágához. Fajélesztő és mesterséges vagy állati eredetű adalékanyagok hozzáadása nélkül készült mindössze minimális kén hozzáadásával, így biztosítva a bor természetes, balatoni karakterének megőrzését.
|
|
Elérhetőség: | Raktáron |
Termelő: | Skrabski |