Nem értékelt | |
A borkészítésnek már 3000 éves kultúrája van a Dalmát régióban. A terület adottságainak bemutatására az egyik legjobb fajta a "Plavac Mali". A napsütötte parton, egyből az Adriai-tenger mellett helyezkednek el az ültetvények, melyekre a vízről visszaverődő napsugarak, egy teljesen egyedi mikroklímát teremtenek a szőlőknek. Ezt a területet nevezik Dingac-nak, innen származik ez a bor is. A gondosan válogatott fürtök a feldolgozást követően tölgyfahordóban érlelődtek. Illatában meleg, érett gyümölcsösség, enyhe fűszeresség. Ízében a sötét bogyósok és vanília kapja a hangsúlyt, enyhe füstösség, hosszú lecsengés, mindez szuper egyensúlyban. |
|
Elérhetőség: | Utolsó 5 db raktáron |
Termelő: | Skaramuća Pincészet |